Mos Craciun 2013

Mos Craciun 2013

Mos Craciun 2013

CAMPANIA DE RESPONSABILITATE SOCIALA “TU ESTI MOS CRACIUN” 2013

Pornind de la motto-ul “Fii Mos Craciun pentru un copil aflat in dificultate!”, Asociatia ATITUDINI SI ALTERNATIVE organizeaza in perioada 1 octombrie- 31 decembrie 2013 cea de-a III–a editie a campaniei “TU esti MOS CRACIUN”, dedicata copiilor institutionalizati.

Grupul tinta pentru aceasta editie este reprezentat de 60 de copii cu varste intre 5-18 ani aflati in centre de plasament sau familii dezavantajate din punct de vedere financiar din Municipiul Bucuresti. Pentru cazurile speciale din localitatile aflate in afara campaniei, identificate de organizatori, lista ramane deschisa.

Scopul evenimentului este de a aduce un strop de bucurie in prag de sarbatoare in randul copiilor institutionalizati, prin motivarea populatiei pentru oferirea cadourilor dorite.

Astfel, campania presupune colectarea dorintelor acestor copii sub forma de scrisori catre Mos Craciun si postarea lor pe site-ul dedicat evenimentului http://www.atitudini-on.ro. Aici vor putea fi citite si indeplinite de cei care pot si doresc sa actioneze in spiritul Craciunului, oferind cadouri sau facand o donatie in contul Asociatiei.

Darurile vor fi inmanate in cadrul unui eveniment organizat in perioada 20-31 decembrie 2013, asigurandu-se in acest fel vizibilitatea campaniei.

Partener MEDIA:

logo_SCG-FS_curbe2

 

Pasi pentru transformarea dorintei in realitate

1. Intra AICI, citeste scrisorile postate, alege una sau mai multe dorinte pe care doresti sa o/le indeplinesti, comunica-ne prin e-mail sau telefon numele copilului/copiiilor si centrul din care provine/provin pentru a verifica daca mai exista un alt potential “Mos”, cumpara cadoul/cadourile cerute si trimite-l/trimite-le pe adresa: Asociatia Atitudini si Alternative, Str. Ion Campineanu, Nr 23, Bl 10, Sc 1, Ap 22, Sect 1,Cod postal 010033, Bucuresti

* Pentru comenzile online se poate da direct adresa de mai sus.
Dupa primirea fiecarui cadou, scrisoarea a carei dorinta a fost indeplinita va trece la sectiunea “Mosul ti-a indeplinit dorinta” de pe aceeasi pagina.
SAU
2. Nu ai timp de cumparaturi/vrei sa sprijini Asociatia in organizarea campaniei din punct de vedere financiar?
Fa o donatie sau o sponsorizare!

Contacteaza-ne

Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative
Tel. +40730.920.390
E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro
Informatii contact donatii:
Asociatia Atitudini si Alternative
CIF: 17880783
Banca Transilvania Agenție Piata Romana
IBAN: RO13BTRL0410 1205 1248 03XX
Telefon: +4(0)730 920 390
Fax: +4(0) 314 341 645
E-mail: tuestimoscraciun@atitudini-on.ro
Trimiterea darurilor se poate face la adresa
:
Asociatia Atitudini si Alternative
Str. Ion Campineanu, Nr 23, Bl 10, Sc 1, Ap 22, Sect 1, Bucuresti

Un mic sprijin inseamna un copil fericit de Craciun.

Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an?

scrisoare-lui-mos-craciun

 

FOTO