„E.U. EXIST”

„E.U. EXIST”

„E.U. EXIST”

Asociația Atitudini și Alternative anuntă finalizarea proiectului de tineret  „E.U. EXIST”, finanţat de Comisia Europeană prin intermediul programului Tineret în Acţiune – Acţiunea 1.2. – Iniţiative ale tinerilor.

Proiectul s-a desfasurat în perioada 3.12.2011-18.05.2012 în Regiunea București-Ilfov și a avut ca scop combaterea excluziunii sociale și a marginalizării tinerilor proveniți din centrele de plasament.

Tema proiectului a fost reprezentată de formarea unor competențe de viață în randul tinerilor din grupul țintă vizat și informarea acestora cu privire la oportunitățile pe care le au atat pe perioada instituționalizării, cat și după părăsirea centrelor.

Activitățile au fost proiectate pe 3 nivele,  atingand în acest fel cei 3 pasi importanți din viața oricarui tanar:

1. Cine sunt eu?
2. Ce vreau să devin?
3. Cum pot incepe?

Beneficiarii direcţi ai acestui proiect au fost 12 tineri, cu varste între 16-17 ani, aflați în sistemul instituțional din regiunea Bucuresti-Ilfov,  ce au fost formaţi la Bran în perioada ianuarie-aprilie 2011.

Informaţii suplimentare despre activităţile şi obiectivele acestei iniţiative pot fi obţinute de la coordonatorul proiectului, Cătălina Bădoiu, tel. 0730 920 390, e-mail catalina.badoiu@atitudini-on.ro.