„Eu Garden”

„Eu Garden”

„Eu Garden”

„Eu Garden”

Asociatia Atitudini si Alternative a derulat in perioada 1-8 iulie 2012 proiectul „Eu Garden”, finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.1. „Schimb de tineri”. Solicitantul acestui proiect a fost Experiential Training Center din Turcia, iar ca parteneri internationali:
– INVOLVED MTU- Estonia
– Societatea Dimensiuni Noi pentru persoanele in primejdie- Slovenia
– Asociatia Atitudini si Alternative- Romania

Scopul proiectuluia fost cresterea gradului de constientizare in randul societatii privind natura, iar obiectivele principale ai fost: intelegerea reciproca intre participanti, dezvoltarea abilităţilor sociale şi personale ale participanţilor prin munca in echipa. Activităţi principale: Team Building, invăţarea interculturală, comunicarea si lucrul in echipa, managementul conflictelor în grupuri internaţionale plantarea de copaci, activitati culturale. Rezultatul proiectului: Crearea unei Gradini de Copaci numita „EU GARDEN” in Sivas, Turcia .

Astfel, actiunea de baza a proiectului s-a desfasurat in Sivas Turcia in perioada 1-8 iulie 2012 si a presupus un schimb cultural de tineri din 3+1 tari care, pe langa actiuni de mediu (plantare copaci in Sivas) a contribuit la realizarea unor parteneriate intre autoritatile locale, universitate, scoli si societatea civila locala. Bugetul total al proiectului a fost de 15.345 Euro.

 

FOTO