Recrutare voluntari pentru Centrul de Educatie si Resurse Comunitare Corbii Mari

Recrutare voluntari pentru Centrul de Educatie si Resurse Comunitare Corbii Mari

Recrutare voluntari pentru Centrul de Educatie si Resurse Comunitare Corbii Mari
15 May 2018 In Anunțuri Comments Off on Recrutare voluntari pentru Centrul de Educatie si Resurse Comunitare Corbii Mari

In perioada 15 mai- 22 iunie 2018, Asociatia Atitudini si Alternative recruteaza un numar de minim 30 voluntari (minim 20 elevi de gimnaziu, respectiv minim 10 adulti) pentru a activa in Centrul de Educatie si Resurse Comunitare (CERC) din Comuna Corbii Mari, sat Ungureni.

Cei 30 de voluntari ai Retelei CERC vor derula activitati in vederea implicarii active a cetatenilor, combaterii discriminarii si a marginalizarii, dezvoltarii comunitatii. Dintre initiativele in care acestia se vor implica:

  • 2 campanii de promovare a lecturii la nivelul comunitatii (anul I si II), in parcul din satul Corbii Marii
  • 2 campanii de ecologizare (parcurile din comuna, primarie, scolile implicate, centrul de servicii)
  • 2 campanii de responsabilitate sociala- Craciun
  • 2 campanii- plantare flori Gradina Scolii (Corbii Mari si Grozavesti)
  • 2 Ateliere de jurnalism (An II si III)- va viza realizarea unei reviste/an la nivelul comunitatii ce va cuprinde articole realizate voluntari CERC, sub forma de prezentari, poezii, interviuri cu persoanele din GT, mediul de afaceri sau autoritatile publice implicate, anunturi evenimente locale etc din care sa se vada rezultatele/ impactul proiectului asupra evolutiei comunitatii. Cele 2 reviste vor fi publicate si diseminate in scoli, primarie, centru integrat de servicii, comunitate.

Programul de voluntariat se va derula in afara orelor de scoala si vor fi coordonate de Catalina Badoiu, Expert inovare sociala. Inscrierile se fac la sediul Centrului de Educatie si Resurse Comunitare din Comuna Corbii Mari, Sat Ungureni, zilnic, intre orele 12.00-16.00.

Pentru detalii privind activitatile de voluntariat, conditiile si documentele necesare va rugam sa contactati Expertul inovare sociala, Catalina Badoiu, e-mail pocu.integrare@atitudini-on.ro.

Activitatile voluntarilor fac parte din Proiectul Integrare prin educatie si ocupare din judetul Dambovita, POCU/138/4/1/115130, Activitatea A7 ”Actiuni de inovare sociala prin implementarea unui sistem integrat de combatere a discriminarii, promovarea incluziunii sociale, implicare si dezvoltare comunitara” .

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

About the Author:

Share This Article: