INVITATIE- Conferinta finala “E.U. EXIST”

INVITATIE- Conferinta finala “E.U. EXIST”

INVITATIE- Conferinta finala “E.U. EXIST”
05 May 2012 In Evenimente Comments Off on INVITATIE- Conferinta finala “E.U. EXIST”

Asociatia Atitudini si Alternative, cu sprijinul D.G.A.S.P.C. sect.5 Bucuresti, va invita sa luati parte la Conferinta finala a proiectului E.U. EXIST,  vineri, 18 mai 2012, ora 10.00, la sediul Primariei sect. 5,  Bulevardul Regina Elisabeta 29-31, București.

Conferinta marcheaza diseminarea rezultatelor proiectului de tineret „E.U. EXIST” ce s-a desfasurat in perioada 3.12.2011-18.05.2012 in Regiunea Bucuresti-Ilfov. Scopul proiectului a fost combaterea excluziunii sociale și a marginalizării tinerilor proveniți din centrele de plasament..

Tema proiectului a fost reprezentata de formarea unor competente de viata in randul tinerilor din grupul tinta vizat si informarea acestora cu privire la oportunitatile pe care le au atat pe perioada institutionalizarii, cat si dupa parasirea centrelor.

Activitatile au fost proiectate pe 3 nivele,  atingand în acest fel cei 3 pasi importanți din viața oricarui tanar:

  1. Cine sunt eu?
  2. Ce vreau să devin?
  3. Cum pot incepe?

Beneficiarii direcţi ai acestui proiectau fost 12 tineri, cu varste între 16-17 ani, aflați în sistemul instituțional din regiunea Bucuresti-Ilfov. Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană prin intermediul programului Tineret în Acţiune – Acţiunea 1.2. – Iniţiative ale tinerilor.

La acest eveniment sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor publice, mediului de afaceri, actori educationali, membri ai organizatiilor non-guvernamentale, mass-media, comunitatea locala.

Pentru a putea participa in cadrul conferintei, va rugam sa  confirmati pana la data de 10 mai 2012 pe adresa de e-mail office@atitudini-on.ro. Pentru detalii suplimentare despre proiect click aici.

Va asteptam cu drag!

Echipa Atitudini & Alternative

About the Author:

Share This Article: