Mentoring E.U.Programme

Mentoring E.U.Programme

Mentoring E.U.Programme

Asociatia Atitudini si Alternative in parteneriat cu Katalyv Business Consulting Group  da startul unui program complex de mentoring pentru studentii din Municipiul Bucuresti.

Programul se desfasoara in perioada 15 aprilie-15 decembrie 2015, in Bucuresti, si este structurat in 3 etape:

  • dezvoltare personala
  • mentoring
  • internship si ateliere de lucru

Activitatile de dezvoltare personala si atelierele de lucru vizeaza derularea de seminarii pe urmatoarele teme: comunicare si negociere (pornind de la abordarea angajatorului: scrierea primului e-mail, redactarea scrisorii de intentie, a cv-ului, greseli tipice, interviul: simulari, limbajul copului, limbajul culorilor, limbajul timpului, prezentarea asteptarilor, negocierea salariului etc), teste de competente (pentru corelarea competentelor cu job-ul visat), resurse informationale pentru angajare.

Sesiunile vor fi insotite de vizita unui angajator, tinerii avand posibilitatea de a se informa direct despre cerintele companiei.

Pentru a aplica notiunile invatate, studentii vor avea ocazia sa se inscrie in cadrul unui program de internship, in cadrul Asociatiei Atitudini si Alternative si Katalyv Business Consulting Grup. Totodata, se va incerca identificarea altor organizatii care sa ofere stagii pentru tinerii din grupul tinta.

Totodata, studentii vor beneficia de mentoring din partea organizatorilor pe o perioada de 6 luni.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita cv-ul la adresa mentoring@atitudini-on.ro, pana pe data 15 iunie 2015 (prima serie de participanti) si 10 noiembrie 2015 (seria a II-a de participanti).

Invitam totodata companiile sa ni se alature  acestui demers in calitate de parteneri, in vederea cresterii accesului pe piata muncii a tinerilor studeti/absolventi din Mun. Bucuresti.

Detalii suplimentare privind derularea programului se pot obtine de la Catalina Badoiu- Manager de proiect, E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro, Tel: +40742 280 389